A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Accu-Chek Performa Kit vércukorszintmérő

4.990 Ft
4.990 Ft
Nem értékelt
Szállítási díj: 495 Ft
Várható szállítás: 2022. január 27.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Roche Kft.
9900 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes a szállítás. Részletek

Leírás

A vércukormérőből és tesztcsíkokból álló vércukormérő készülék önmonitorozásra és professzionális területen való használatra alkalmas.

Segítségével a diabéteszes betegek saját maguk is ellenőrizhetik vércukorszintjüket.

A vércukormérőt csak az Accu-Chek Performa tesztcsíkokkal együtt szabad használni.

A készüléket nem szabad diabétesz diagnosztizálására vagy kizárására használni.

A készülék csak a testen kívüli alkalmazásra való. Az Accu-Chek Performa vércukormérő segítségével Ön is rendszeresen ellenőrizheti vércukorszintjét!

Az első vércukormérés előtt figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót!

A készlet tartalma:

Accu-Chek Performa vércukormérő elemmel

Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró

10 Accu-Chek Softclix lándzsa

10 Accu-Chek Performa tesztcsík

Tartó-tok

Használati útmutató

Termék jellemzők Az Accu-Chek Performa vércukormérő pontossága megfelel a nemzetközileg elismert (ISO 15197:2013 / EN ISO 15197:2015) szabványnak Elektrokémiai („felszívós”) technológiával működik Megbízható eredmények mindössze 5 mp alatt A kapilláris elven működő tesztcsíknak köszönhetően csak egy apró vérmintára (0,6μL) van szükség Nincs szükség kódolásra, így a vércukormérés még egyszerűbb és gyorsabb Nincs szükség dátum- és időbeállításokra, a készülék azonnal használható Étkezés előtti és utáni értékek megjelölése Audiovizuális étkezés utáni emlékeztető, mely emlékeztet a mérésre 7, 14, 30 és 90 napos átlagszámítás Hipoglikémia riasztás Alternatív vérvételi lehetőség 500 vércukorszint mérési eredmény tárolása idővel és dátummal Nagy, könnyen olvasható LCD kijelző Széles mérési tartomány (0,6-33,3 mmol/l) Adatátvitel infraporton keresztül az Accu-Chek Smart Pix készülékkel, mely külön installáló programot nem igényel

Fontos biztonsági értesítés - Accu Chek Performa

Tovább olvasom

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!