A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Bitefree szúnyog- és kullancsriasztó spray 75 ml

1.549 Ft
1.549 Ft
A Bitefree szúnyog- és kullancsriasztó spray kellemes illatú készítmény, amely akár 6 órán keresztül tartja távol a nemkívánatos vérszívókat.
Nem értékelt
Szállítási díj: 280 Ft
Várható szállítás: 2021. július 29.
Elérhetőség: Raktáron
9900 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes a szállítás. Részletek

Leírás

 Használható a ruházaton is, nem hagy foltot rajta, továbbá nem tartalmaz hajtógázt.

Használata: Tartsuk a flakont függőlegesen és kb. 15-20 cm távolságból permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre. Szükség esetén a ruházatra is fújható. Az arc, a szem és a száj környékére ne fújjunk belőle!
Figyelmeztetés: Csak a használati utasítás szerint használjuk a készítményt! Ügyeljünk arra, hogy a permet szembe és nyálkahártyára, nyílt sebre ne kerüljön! (Allergiára hajlamos egyének használat előtt kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Allergiás elváltozás esetén bő szappanos vízzel le kell mosni.) Két évnél fiatalabb gyermekek esetében ne alkalmazzuk! A kezelt ruházatot újrafelvétel előtt ki kell mosni.

Tovább olvasom

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!