A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Hányás

Rendezés:

Antimetil gyömbér tartalmú tabletta 30x

2.390 Ft
Az Antimetil® gyömbért tartalmaz, amely hozzájárul az Ön egészséges emésztésének megőrzéséhez. Az Antimetil® az alábbi esetekben alkalmazható: túlzott mennyiségű ételfogyasztás, a szokásostól való eltérő étkezés (például szabadság alatt), terhesség során vagy utazáskor.

BEN-U-RON 500 mg tabletta 20x

554 Ft
Az Iberogast a bélműködés funkcionális zavaraira ható 9 féle gyógynövény kivonatot tartalmaz.

Béres B6 vitamin tabletta 30x

411 Ft
B6-vitamin-hiány megelőzésére és kezelésére

Biogaia ORS por orális rehidratáló oldathoz 7x5,5g

2.690 Ft
A BioGaia ORS egy, a BioGaia által szabadalmaztatott baktériumtörzset, Lactobacillus reuteri Protectis®* élőflórát, illetve cinket is tartalmazó, étrend-kiegészítő por orális rehidráló oldat elkészítéséhez.

Daedalon® 50 mg tabletta, 10X

1.621 Ft
A Deadalon® tabletta különböző eredetű hányinger és hányás megelőzésére és kezelésére szolgáló gyógyszer. 6 éves kortól adható.

Iberogast belsőleges oldatos cseppek 50ml

3.299 Ft 3.697 Ft
Az Iberogast a bélműködés funkcionális zavaraira ható 9 féle gyógynövény kivonatot tartalmaz.

InnoPharm ORS rehidratációs granulátum 10X

1.894 Ft
Alkalmazása javasolt hasmenés, hányás vagy izzadással járó magas láz fellépése esetén. A feloldott termék az elektrolit sótartalomnak köszönhetően enyhén sós ízű.

Predomit étrend-kiegészítő nyalóka gyömbérrel 6X

1.959 Ft
Étrend-kiegészítő nyalóka gyömbérrel. Hozzájárul az utazás közbeni diszkomfort érzés (émelygés, hányinger) leküzdéséhez.