Hogyan kezeljük a stresszt növényi gyógyszerekkel?

Hogyan kezeljük a stresszt növényi gyógyszerekkel?

Az évvégi hajrá a munkahelyen, az ünnepek közeledtével sokasodó feladatok, a vizsgaidőszak: fokozzák a mindennapos stresszt. Pedig a mindennapi stresszhelyzetekből is van elég. Felgyorsult világunk szüntelen alkalmazkodásra kényszerít bennünket, élettani változások indulnak el szervezetünkben (állandó emelkedett stressz-hormonszint, pulzusszámnövekedés, stb), melyek kóros tünetekkel járnak. A folyamatok állandósulása pedig előbb-utóbb betegséghez vezet. Íme javaslatunk a kezelésére, a komolyabb tünetek megelőzése érdekében.

Az állandó vagy gyakori stresszhelyzetek miatt kialakuló tünetek közül a legjellemzőbbek a krónikus fáradtság, alvászavar, ingerlékenység. A folyamatos alacsony energiaszint miatt gyengül szellemi és fizikai teljesítőképességünk, az alvászavar miatt nem tudunk eleget pihenni és így kialakul az ördögi kör: egyre rosszabbul érezzük magunkat és egyre nehezebben birkózunk meg a mindennapokban ránk nehezedő nyomással. Sajnos, ez a folyamat előbb-utóbb betegségek (magas vérnyomás, depresszó, stb) kialakuláshoz vezethet.  Amennyiben betegségek alakulnak ki, orvosi kezelésre lesz szükségünk. Ne várjuk ezt meg. Kezdjük el megfordítani a rossz folyamatot.

A káros stresszt sokféleképpen lehet kezelni. Fontos, hogy ismerjük fel a veszélyt, igyekezzünk megszüntetni a fölösleges stresszforrásokat (ha lehetőségünk van rá) de legalábbis igyekezzünk másképpen feldolgozni bennünket ért hatásokat. Ebben segítségünkre van a sporttevékenység, ellazító aktivitások. Változtassunk étrendünkön, ha szükséges. Előfordulhat, hogy gyógyszerekre is szükségünk lesz, hogy átvészeljük, visszafordítsuk a kóros folyamatokat.

Növényi gyógyszerek is rendelkezésünkre állnak a stressz tüneteinek kezelésére. Az alacsony energiaszint emelésére, a fáradékonyság enyhítésére alkalmasak a ginzeng tartalmú gyógyszerek. A  gingkó-ginzeng kombinációjú növényi gyógyszerek az agyi vérkeringés fokozásával az úgynevezett kognitív funkciókat- memória, gondolkodás- is javítják.

Kedvezményes csomagajánlatok: Töltődj fel energiával

Összesen: 8.950 Ft
helyett 7.608 Ft
Kedvezmény: 15%

Továbbá, jó kombináció, ha egyidejűleg citromfű (melissa) és macskagyökér (valeriana) gyógynövények kivonatából készített gyógyszert használunk: idegrendszerre való hatása révén csökkenti a mindennapi stressz okozta feszültséget, szorongást és segíti az éjszakai elalvást.

Kedvezményes csomagajánlatok: Stressz kezelése

Összesen: 6.270 Ft
helyett 5.329 Ft
Kedvezmény: 15%

Így, a fáradékonyság, alacsony energiaszint javításával, éjszakai nyugalmunk elősegítésével megtörhetjük az ördögi kört. Pihentebben, frissebben jobban teljesítünk, könnyebben megbirkózunk a napi gondokkal és jóval több esélyünk van visszafordítani a rossz folyamatokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír prcikk
Miért érdemes minket választani?

 

5000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás az ország bármely pontjára.*

Valódi patika a virtuális mögött: partnerünk az Arany Oroszlán Patika.

Online rendelési lehetőség a nap 24 órájában.

Folyamatos akciók, kedvezményes ajánlatok.

Szakmai partnerünk Magyarország egyik vezető egészségügyi portálja, a WEBBeteg.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat,
ahol ügyintézőink személyesen nyújtanak segítséget Önnek!