A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Hírek, Aktualitások

A PharmaPlaza.hu - A megbízható webpatikával és az online gyógyszerrendeléssel, webgyógyszertárakkal kapcsolatos híreket, információkat osztjuk meg az alábbiakban.  
Allergiás vagyok. Mire kell figyelnem?

Allergiás vagyok. Mire kell figyelnem?

HáziPatika
A pollenallergia vagy szénanátha, és a vele járó orrdugulás, tüsszögés, viszkető szem egyre több ember életét keseríti meg.
Jó hír, hogy bár az allergiaszezonban teljesen nem tudjuk megszüntetni a kellemetlen tüneteket, sokat tehetünk azért, hogy enyhítsük őket.
Terhességi teszt - Kérdések és válaszok

Terhességi teszt - Kérdések és válaszok

Webbeteg
A legbiztosabb és leggyorsabb megoldás a terhesség eldöntéséhez, a tünetek jelentkezése előtt is használható terhességi teszt elvégzése. A terhességi teszt megbízhatósága és tesztek használatának legfontosabb tudnivalói
Részletek itt
Ritkul, törik? Tegyen a csontritkulás ellen!

Ritkul, törik? Tegyen a csontritkulás ellen!

Webbeteg
A csontritkulás sokáig tünetmentes, ám már a korai szakaszban is szűrhető és kezelhető. Dr. Pál Mónika, reumatológus szerint a megfelelő terápiákkal és életmóddal az életminőség jelentősen javítható.
Részletek a WebBetegen