A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Normaflore Max Instant 6 milliárd belsődleges por tasakban 9X

3.402 Ft (2.679 Ft + ÁFA)
3.402 Ft (2.679 Ft + ÁFA)
Ez az innovatív és könnyen bevehető gyógyszer lehetővé teszi, hogy a felnőttek rohanó mindennapjaik során is könnyedén megoldhassák a bélflórájuk helyreállítását.
Nem értékelt
Szállítási díj: 250 Ft
Várható szállítás: 2020. szeptember 30.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Sanofi
9900 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes a szállítás. Részletek

Leírás

A Normaflore Max Instant kifejezetten a felnőttek igényeihez lett igazítva, így elegendő a napi egyszeri bevétel.

Az új, instant gyógyszerformának köszönhetően bárhol és bármikor bevehető víz hozzáadása nélkül.

Ez az innovatív és könnyen bevehető gyógyszer lehetővé teszi, hogy a felnőttek rohanó mindennapjaik során is könnyedén megoldhassák a bélflórájuk helyreállítását. Normaflore Max Instant 6 milliárd belsőleges por tasakban négy törzset tartalmazó, többszörösen antibiotikum-rezisztens Bacillus clausii spóra

Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje.

- Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

- További információkért vagy tanácsért forduljon gyógyszerészéhez.

- Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármely lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

Lásd 4. pont.

- Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, ha tünetei néhány napon belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.

A betegtájékoztató tartalma:

1. Milyen típusú gyógyszer a Normaflore Max Instant és milyen betegségek esetén alkalmazható?

2. Tudnivalók a Normaflore Max Instant alkalmazása előtt

3. Hogyan kell alkalmazni a Normaflore Max Instant-ot?

4. Lehetséges mellékhatások

5. Hogyan kell a Normaflore Max Instant-ot tárolni?

6. A csomagolás tartalma és egyéb információk

1. Milyen típusú gyógyszer a Normaflore Max Instant és milyen betegségek esetén alkalmazható?

A Normaflore Max Instant probiotikum 6 milliárd, négy fajta, többszörösen antibiotikum-rezisztens Bacillus clausii törzs (O/C, N/R, SIN, T) spóráit tartalmazó gyógyszer. A Bacillus clausii feltételezhetően a bél normál flórájához tartozó baktériumtörzs, amely ellenáll számos antibiotikumnak. A spóraforma ellenáll hőhatásoknak, a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így sértetlenül éri el a béltraktust. A Normaflore Max Instant-ban lévő baktérium különösen a B-vitamin-csoportba tartozó vitaminok termelésére képes. Javallatok: - Kiegészítő kezelésként a bél normál baktériumflórájának helyreállítására antibiotikumokkal való vagy antimikrobiális terápia során kialakuló eltérések esetén. - Bakteriális vagy vírus eredetű gyomor-bélrendszeri fertőzés miatti akut hasmenés kiegészítő kezelésére.

2. Tudnivalók a Normaflore Max Instant alkalmazása előtt

Ne alkalmazza a Normaflore Max Instant-ot: - ha allergiás a hatóanyagra vagy a gyógyszer (6. pontban felsorolt) egyéb összetevőjére.

Figyelmeztetések és óvintézkedések

A készítmény csak szájon át alkalmazható! A tasak feloldott tartalmát injekcióként befecskendezni vagy egyéb módon használni tilos! Nem megfelelő alkalmazást követően súlyos allergiás reakciók (pl. anafilaxiás sokk, tünetei: hirtelen jelentkező csalánkiütések, bőrpír, az ajkak, a nyelv, a gége nyálkahártyájának duzzadása, szemviszketés, orrfolyás) kialakulásáról számoltak be. Gyermekek kezelésére a magas hatóanyagtartalom miatt nem ajánlott Amennyiben az immunrendszer működési zavarában szenved (pl. HIV fertőzött, kemoterápián vagy sugárkezelésen átesett beteg) kérjük, keresse fel kezelőorvosát a gyógyszer alkalmazása előtt, mivel ezekben az esetekben a Normaflore Max Instant alkalmazása kizárólag szigorú orvosi felügyelet alatt javasolt. Forduljon orvoshoz, ha 2-3 napos kezelés ellenére állapota súlyosbodik, valamint azonnal forduljon orvoshoz az alábbi tünetek jelentkezésekor: - egyidejű láz és hányás - véres, nyákos széklet - intenzív szomjúságérzés, szájszárazság. Egyéb gyógyszerek és a Normaflore Max Instant Gyógyszerkölcsönhatások nem ismertek. Feltétlenül tájékoztassa gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről. Terhesség, szoptatás és termékenység A Normaflore Max Instant terhesség és szoptatás időszakában is alkalmazható. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre A készítmény a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességeket nem befolyásolja. A Normaflore Max Instant szorbitot tartalmaz. Ritkán előforduló örökletes fruktóz intoleranciában a készítmény nem szedhető.

3. Hogyan kell alkalmazni a Normaflore Max Instant-ot?

A gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illeően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. A készítmény ajánlott adagja Felnőtteknek: naponta 1 tasak. Gyermekek kezelésére a magas hatóanyagtartalom miatt nem ajánlott. Az alkalmazás módja Kizárólag szájon át történő alkalmazásra. A tasak feloldott tartalma injekcióként befecskendezve vagy egyéb módon nem alkalmazható! A tasak tartalmát közvetlenül a szájba kell önteni, nem szükséges vízben vagy egyéb folyadékban feloldani. A Normaflore Max Instant hatóanyaga a Bacillus clausii számos antibiotikumnak ellenáll, de fontos, hogy a Normaflore Max Instant bevétele az antibiotikum két adagjának bevétele közötti időben történjen. A kezelés időtartama - Heveny hasmenés esetén: 5-7 nap. - Antibiotikumokkal vagy antimikrobiális szerekkel való kezelés során a bél normál baktériumflórájának károsodása, illetve ennek következtében kialakult hasmenés megelőzésére és kezelésére: az antibiotikum-kezelés ideje alatt, illetve azt követően legfeljebb 1 hétig. Ha a Normaflore Max Instant alkalmazása során a hatást túlzottan erősnek érzi, vagy a készítmény csekély hatásúnak bizonyul, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez. Ha az előírtnál több Normaflore Max Instant-ot vett be A készítmény esetleges túladagolása következtében kialakult tünetekről nincsenek adatok. Ha elfelejtette bevenni a Normaflore Max Instant-ot Ne vegyen be kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására, mert ezzel már nem pótolja a kiesett mennyiséget, hanem folytassa az adagolást az előírtaknak megfelelően. Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

4. Lehetséges mellékhatások

Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. A forgalomba hozatal után az alkalmazást követően túlérzékenységi reakciókat - beleértve a bőrkiütést, csalánkiütést és angioödémát (a bőr alatti szövetek nagy területeinek duzzanata, amely érintheti az arcot és a garatot is) észleltek (nem ismert gyakoriságú mellékhatások: az előfordulás gyakorisága a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg). Haladéktalanul tájékoztassa kezelőorvosát, ha súlyos allergiás reakciók lépnek fel Önnél: - a testén kiütések jelennek meg, - megduzzad arca, ajkai, nyelve, torka, - légzési nehézségek lépnek fel. Egyéb mellékhatások Nem ismert (a gyakoriság a rendelkezésre álló adatok alapján nem állapítható meg): Ha az Ön szervezete legyengített ellenálló képességű és Normaflore-t szed, előfordulhat, hogy a vérében Bacillus clausii mutatható ki. Mellékhatások bejelentése Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. függelékben található elérhetőségeken keresztül. A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban.

5. Hogyan kell a Normaflore Max Instant-ot tárolni?

Legfeljebb 30°C-on tárolandó. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! Felbontás után a tasak tartalmát azonnal fel kell használni. A dobozon és a tasakon feltüntetett lejárati idő (Felhasználható:) után ne szedje ezt a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. 6. A csomagolás tartalma és egyéb információk Mit tartalmaz a Normaflore Max Instant? A készítmény hatóanyaga: 6 milliárd többszörösen antibiotikum-rezisztens Bacillus clausii spórát tartalmaz tasakonként.

Egyéb összetevő(k): mikrokristályos cellulóz, nehéz kaolin, xilit, vízmentes kolloid szilícium-dioxid, narancs aroma (természetes aromaanyagokat, maltodextrint, gumiarábikumot (E414) és szorbitot, és butil-hidroxi-anizolt (E320) tartalmaz).

Milyen a Normaflore Max Instant külleme és mit tartalmaz a csomagolás?

Sárgásfehér színű por.

Belsőleges por PET/Al/PE tasakban 9 db, 12 db, 18 db vagy 24 db tasak dobozban.

Nem feltétlenül mindegyik kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba.

A forgalomba hozatali engedély jogosultja: sanofi-aventis Zrt. 1045 Budapest, Tó utca 1-5. Magyarország

Gyártó: Sanofi S.p.A. Viale Europa 11, IT-21040 Origgio Olaszország

A készítményhez kapcsolódó további kérdéseivel forduljon a forgalomba hozatali engedély jogosultjához: sanofi-aventis Zrt. 1045 Budapest, Tó utca 1-5. Magyarország Tel.: 36 1 5050050

OGYI-T-10357/12 9 × 2 g

OGYI-T-10357/13 12 × 2 g

OGYI-T-10357/14 18 × 2 g

OGYI-T-10357/15 24 × 2 g

A betegtájékoztató legutóbbi felülvizsgálatának dátuma: 2018. szeptember.

Tovább olvasom

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!