A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Paranit fejtetű riasztó aeroszol megelőzésre 100ml

3.557 Ft
3.557 Ft
A fejtetvesség megelőzésére, a fejtetvek távoltartására alkalmas.
Nem értékelt
Gyártó: Omega Pharma
14000 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes a szállítás. Részletek

Leírás

A Paranit aerosol megelőzésre 100ml tájékoztatója

Paranit fejtetű riasztó aeroszol fejtetvesség megelőzésére, a fejtetvek távoltartására alkalmas. Aeroszol biztonságos és hatékony klinikailag tesztelt, kellemes illatú Az egyszerűen kezelhető aeraszol hosszan tartó, hatékony védelmet biztosít az egész család számára a fejtetű fertőzés és az –irtás utáni visszafertőződés ellen. Fejtetővel bárki megfertőződhet, de az leggyakrabban az iskolás gyermekek között jelenik meg.

WEBBeteg.hu Tudástár - Élősködők

Fejtetű fertőzés megelőzése:

A fejtetű fertőzés megelőzése érdekében használja minden reggel a Paranit fejtetű riasztó aeroszolt.

Fejtetű irtás után visszafertőződés ellen:

Használja a Paranit fejtetű riasztó aeroszolt a tetűirtás után, a visszafertőződés elkerülése végett. A Paranit fejtetű riasztó aeroszol használata előtt győződjön meg róla, hogy a tetűirtás sikeres volt. Amennyiben valamelyik családtag éppen fejtetű fertőzésen esik át, ajánlott, hogy a többiek használják a Paranit fejtetű riasztó aeroszolt.

Összetevők:

A Paranit fejtetű riasztó aeroszol egy széles körben alkalmazott riasztószer, az IR3535 felhasználásával készült. Laboratóriumi vizsgálatok igazolták, hogy az IR3535 hatékony és biztonságos védelmet biztosít a fejtetű ellen. Tisztított víz, etanol, 20,88% IR3535 (etil-N-acetil-N-butil-béta-alaninát), poliszorbát 80, eukaliptuszolaj*), trinátrium-citrát, dinátrium-citrát.
*Az eukaliptuszolaj limonént és citrált tartamaz, melyek allergiás reakciókat okozhatnak. Fejtetvesség megelőzésére, a fejtetvek távoltartására alkalmas.

Használati utasítás

Reggel, és szokásos hajápolást követően hajunkat a készítménnyel permetezzük be, majd azt hagyjuk a hajra száradni. Hajszárítót ne használjunk. A szükséges fújások száma a haj hosszától függően 5 és 25 között változhat. Fejtetvesség esetén először végezzük el a tetűirtást, és a készítményt csak azt követően használjuk. Klinikailag igazolt, biztonságos és hatékony védelem fejtetű ellen. Felnőttek és 2 évesnél idősebb gyermekek számára.

Figyelmeztetés:

Csak külső használatra! Ne fújjuk az aeroszolt a szembe, az orrba vagy a szájba! Amennyiben véletlenül mégis megtörténik, mossuk ki alaposan az érintett területet meleg vízzel. Ne alkalmazzuk a szert sérült vagy érzékeny bőrön! Az esetleges előforduló bőrreakciók esetén hagyjuk abba a kezelést és forduljunk orvoshoz. Ne nyelje le a készítményt! Gyermekek elől elzárva tartandó! A termék gyúlékony! Ne tartsuk sugárzó hő vagy nyílt láng közelében!

Tovább olvasom

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!