A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Paranit fejtetű és serke sampon 200ml

2.917 Ft
2.917 Ft
Kiszárítja és megfullasztja a fejtetűt és a serkéket.
Nem értékelt
Szállítási díj: 280 Ft
Várható szállítás: 2021. október 20.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Omega Pharma
9900 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes a szállítás. Részletek

Leírás

A Paranit fejtetű és serke sampon 200ml tájékoztatója

A Paranit kettős fizikai hatást fejt ki, amennyiben kiszárítja és megfullasztja a fejtetűt és a serkéket. A rovarirtó termékekkel szemben a Paranit termékcsalád nem tartalmaz rovarirtó szereket, és kizárólag fizikailag hat. Ezért a fejtetű sosem válik ellenállóbbá az egyes összetevőkkel szemben.

WEBBeteg.hu Tudástár - Élősködők

Hány kezelésre van szükség ahhoz, hogy megszabaduljunk a fejtetűtől?

Az esetek többségében a Paranit sprayjel vagy lotionnel végzett kezelés elegendő a fejtetű hatékony eltávolítására. Azt javasoljuk, hogy hét nap elteltével ellenőrizze ismét a kezelt gyermeket a fejtetű tekintetében, és szükség szerint ismételje meg a kezelést (ha élő fejtetűt talál). A Paranit sampon alkalmazásakor 2 kezelés javasolt. Az eredményes kezelés rendkívül lényeges szempontja a felhasznált termékmennyiség, illetve hogy a termék alkalmazását követően a fejtetveket és serkéket el kell távolítani. Ezért is javasoljuk, hogy használjon elégséges mennyiségű terméket, majd alaposan fésülje át a hajat, hogy a hajból minden fejtetűt és serkét eltávolítson. 

Mi történik akkor, ha a termék a szükségesnél rövidebb vagy hosszabb ideig marad a hajon?

A rövidebb kezelési idő (<15 perc a Paranit spray és lotion, illetve <10 perc a Paranit sampon esetében) nem javasolt, mivel az időtartam döntő tényező a fejtetű kezelésének a sikere tekintetében. Kérjük, tartsa be a maximális hatékonyság tekintetében előírt időtartamokat.

A hosszabb kezelés idő (>15 perc a Paranit spray és lotion, illetve >10 perc a Paranit sampon esetében) nem jelent problémát, de a kezelés garantált eredményességéhez sem szükséges. A Paranit termékek nem tartalmaznak vegyi anyagokat, és ezért nem is károsak.

Ne feledje, nagyon fontos az elegendő mennyiségű termék használata, valamint a haj alapos átfésülése. Egyúttal javasoljuk, hogy 7 nap elteltével ismét ellenőrizze a hajat, és szükség szerint végezze el a kezelést újra.

Milyen gyakran használható a Paranit?

A Paranit igény szerinti gyakorisággal használható. Rendes esetben 1 vagy 2 kezelés (a kiválasztott kezeléstől függően) elegendő ahhoz, hogy megszabaduljon a fejtetűtől. Mindazonáltal az is lehetséges, hogy a kezelt személy ismét fejtetűt kap más, nem kezelt személyektől. Ez esetben a Paranit ismét, kockázat nélkül alkalmazható; hatékonysága változatlan lesz.

Mi történik akkor, ha az első Paranit kezelés után újabb fejtetűt találok?

A Paranit kezelést kifejezetten a fejtetű és serkék megszüntetésére fejlesztették ki.  Súlyos fertőzés esetén néhány tojás az első kezelést követően is kikelhet, azaz a hajban lárvák vagy fiatal fejtetvek előfordulhatnak. Aggodalomra azonban nincs szükség, mivel ezek a lárvák csak 10 nap elteltével válnak éretté. Ezt megelőzően ugyan vérrel táplálkoznak, de még nem képesek a szaporodásra. Kezelje a hajat másodszor is, és az összes fejtetű, valamint serke el fog tűnni.

A másik lehetőség, hogy a haj visszafertőződik. Ez lehet a helyzet akkor, ha 2 mm-esnél nagyobb, kifejlett fejtetveket talál, a lárvák ugyanis kisebbek, mint az érett fejtetvek. Ha ez a fejtetű nőstény, akkor lehet, hogy már lerakta a tojásait. Ilyenkor ismételten meg kell kezdeni a haj kezelését a Paranittal.

Milyen kortól használható a Paranit?

A Paranit 2 éves vagy annál idősebb gyerekek számára alkalmas.

A Paranit riasztószer alkalmas mindennapos használatra?

Igen, a Paranit riasztószerről klinikailag bizonyított, hogy biztonságos és hatékony védelmet nyújt a fejtetű ellen. Járvány idején a Paranit riasztószer akár napi jelleggel használható a fertőzés elkerülése érdekében.

Van-e mellékhatása a Paranitnek?

A Paranit olyan termék, mely nem tartalmaz vegyi összetevőket. A lehetséges mellékhatások köre korlátozott, jóllehet nem teljesen kizárt: a szemek környékén viszketés és irritáció, a fejbőr hámlása, a szerrel érintkezve a fejbőr, fül vagy nyak irritációja és kipirosodása fordulhat elő. Általános óvintézkedésként azt javasoljuk, hogy a terhes nők/szoptató anyák egyeztessenek a gyógyszerésszel vagy orvossal.

Tovább olvasom

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!