A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Újabb ok az ünneplésre – Jól szerepelt a PharmaPlaza az Év Internetes Kereskedője versenyen

Újabb ok az ünneplésre – Jól szerepelt a PharmaPlaza az Év Internetes Kereskedője versenyen

Sorra izgalmas események következnek be a PharmaPlaza webpatika életében. Májusban 2. születésnapunkat ünnepelhettük, június 7-én pedig kihirdették az Év internetes Kereskedője verseny eredményeit, melyre webpatikánk is benevezett.

A megmérettetést idén 10. alkalommal rendezte meg a SzEK.org az eNet és az IVSZ kis- és középvállalati illetve nagyvállalati kategóriában. A versenyre jelentkezett a PharmaPlaza webpatika is, ahol több fordulós selejtezőben válogatták össze a TOP 10 online kereskedőt mindkét kategóriában.

A kiválasztás során a közönség szavazatai, a felhasználói élményt vizsgáló csapat értékelései és a szakmai zsűri döntése játszott fontos szerepet. Idén több mint 500 kis-, közép- és nagyvállalat pályázott a díjakért, ahol a webpatikánk nem csak túljutott a közönségszavazáson, de a PharmaPlazát támogatók szavazatai egészen a 8. helyig repítettek bennünket a kis és középvállalati kategóriában.

Ígérjük, hogy továbbra is azon leszünk, hogy minél inkább kiszolgáljuk az egészséges életmód iránt érdeklődők, az egészségtudatos vásárlók igényeit és reméljük, hogy jövőre ismét bejuthatunk Önök által, a TOP 10 webáruház közé ahonnan talán még jobb eredményekkel térhetünk majd haza legközelebb. Köszönjük, hogy megtiszteltek bennünket bizalmukkal, bízunk benne, hogy a jövőben is hozzánk fordulnak és minket választanak!

Tartalomhoz tartozó címkék: prcikk
blog comments powered by Disqus