A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Gyógyszerész válaszol


Itt felteheti kérdéseit a termékekkel, mellékhatásokkal kapcsolatban a PharmaPlaza.hu webpatika szakgyógyszerészeinek, valamint további információkat kérhet a készítmény használatával kapcsolatban.

Nem tudja eldönteni melyik készítményt válassza? Melyikre lehet szüksége családtagjának? 
Kétségei vannak, hogy a kiválasztott vény nélkül kapható gyógyszert szedheti-e tüneteire állandó gyógyszerei mellett
Allergiás bizonyos összetevőkre, segédanyagokra és nem tudja melyik termék biztonságos az Ön számára?

Gyógyszerészeink szakmai tudásukkal segítenek Önnek kiválasztani a legjobb megoldást! Kérjük ennek érdekében töltse ki az alábbi űrlapot, hogy gyógyszerészünk minél személyre szabottabban tudja megválaszolni kérdését!

A kitöltés során tartsa szem előtt, hogy a kérdésekre pontos információkat adjon meg a felmerült korábbi és jelenlegi betegség és a szedett gyógyszerek tekintetében. Szakgyógyszerészünk a beérkezést követően egy munkanapon belül küldi Önnek a megadott e-mail címre az Ön igényeire szabott javaslatát.

Felhívjuk figyelmét, hogy az e-mailben kapott javaslat nem helyettesíti a személyes konzultációt vagy az orvosi kezelést! 

A szolgáltatás szabályzatát ide kattintva érheti el. 


Tartalomhoz tartozó címkék: kerdes
blog comments powered by Disqus