A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

AccuChek Softclix vérvételi lándzsa 25x

1.069 Ft
1.069 Ft
Steril lándzsa házi használatra, ujjbegyből történő vérvételhez
Nem értékelt
Szállítási díj: 250 Ft
Várható szállítás: 2021. május 13.
Elérhetőség: Beszerzés alatt 3-5 munkanap
Gyártó: Roche Kft.
9900 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes a szállítás. Részletek

Leírás

Speciális élezésű, szilikonnal bevont, 28G / 0.4 mm vastagságú steril lándzsát tartalmaz az Accu-Chek Softclix, ill. a Softclix II. típusú készülékekhez, házi használatra, ujjbegyből történő vérvételhez. A pontos vércukor, koleszterin, triglicerid, protrombin, stb. méréshez a korszerű, megbízható készüléken és a hozzávaló tesztcsíkon kívül szükség van egy „kíméletes” ujjbegyszúró eszközre is.

WEBBeteg.hu Tudástár – Cukorbetegség

A vérvételhez csak éles hegyű, a bőrvastagságnak megfelelő fokozatra beállítható, stabil és higiénikus ujjszúró eszközt célszerű használni.

A vérvételt a következő lépések szerint végezzük:

  • Melegvizes, szappanos kézmosás. A meleg-hatás növeli a vérbőséget, amit a kar és az ujj lógatásával, masszírozásával is segíthetünk.
  • Szúrásmélység megválasztása. Az eszköz beállítása az állítógyűrű segítségével a bőr vastagsága szerint.
  • Nyomjuk az ujj oldalához a szúrófejet! Ujjbegyszúrásra bármelyik kézujj használható az oldalsó, vérerekben gazdag részeken. Az ujjbegy közepe, a finomtapintás helye azonban kímélendő! Kapilláris vér a fülcimpából is nyerhető.
  • Szúrás után az ujjunkat lógatva várjunk pár másodpercig, hogy megfelelő nagyságú vércsepp képződjön. Segíthetünk az ujj tövétől az ujj hegye felé irányuló kíméletes masszírozással.
  • Cseppentsünk a tesztmezőre! Cseppentés után a vérzés csillapítására szorítson tiszta papírzsebkendőt, vagy papírvattát a szúrás helyére. Amikor a készülékből a használt tűt eltávolítja, szemétbe dobja, ügyeljen önmaga és mások biztonságára, ezért helyezze vissza a tű védőfejét!

Tovább olvasom

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!