A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél 200ml

4.499 Ft
4.499 Ft
Napozás utáni bőrápoló arcra és testre. Érzékeny és napallergiára hajlamos bőrre. Nyugtatja a bőrt a napsugárzás okozta stresszhatás után.
Nem értékelt
Gyártó: Eucerin
14000 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes a szállítás. Részletek

Leírás

Napozás utáni krém érzékeny és napallergiára hajlamos bőrre

Az Eucerin Sun Allergy Protect Napozás utáni krém-gél olyan napozás utáni termék, melyet érzékeny és napallergiára hajlamos bőrre fejlesztettek ki. A napozás okozta stressz után nyugtatja a bőrt és segíti a bőrregenerációt.

Az innovatív antioxidáns védelem hatóanyaga az alfa-glikozil-rutin, mely semlegesíti a szabadgyököket – a túlérzékenység és az allergia legfőbb okozóit. A formulában levő licochalcone A nyugtatja a bőrt és támogatja a regenerációt.

A formula illatanyagmentes, így az irritáció kockázata minimális. A kellemes állagú Napozás utáni krém-gél klinikailag és bőrgyógyászatilag igazolt módon alkalmas az érzékeny és napallergiára hajlamos bőrön való használatra.

(1) Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott megmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.
 

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék jó tolerabilitását még érzékeny és napallergiára hajlamos bőrön is.

Tovább olvasom

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!