A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.
Elfogadom

Paranit fejtetű és serke spray 100ml

4.795 Ft
4.795 Ft
A Paranitben található kókuszolaj kivonat és az illó ánizsolaj meggátolja a tetű légzését.
Nem értékelt
Gyártó: Omega Pharma
14000 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes a szállítás. Részletek

Leírás

A Paranit fejtetű és serke spray 100ml tájékoztatója

A Paranitben található kókuszolaj kivonat és az illó ánizsolaj meggátolja a tetű légzését. Röviddel a kezelés után a tetvek fulladás és kiszáradás következtében elpusztulnak.

WEBBeteg.hu Tudástár - Élősködők

  • A fejtetű nem válik ellenállóvá a Paranit hatóanyagaival szemben.

  • A Paranit hatását klinikailag tesztelték és igazolták.

  • A spray tartalmaz ylang-ylang olajkivonatot is, amely segít enyhíteni a viszketés által előidézett irritációt és a fejtetű nyálkája által kiváltott allergiás reakciót.

  • A Paranit használata egyszerű. A spray formának köszönhetően közvetlenül a szükséges területre fújható, ahol 15 percen belül hatni kezd.

  • A Paranit fellazítja a hajra tapadó serkéket, így azok egy finom fogazatú fésűvel könnyen kifésülhetők.

  • A Paranit teljeskörű kezelést biztosít. A spray megöli a kifejlett tetveket, a speciális fésű segítségével pedig könnyedén eltávolíthatók az elpusztul tetvek, valamint a serkék a hajból.

  • Egyedi formulája egy sűrű fogú fém fésű segítségével segíti a hajhoz tapadt serkék eltávolítását.

  • A spray akár 8 kezelésre is elegendő.

A Paranit használata egyszerű, ugyanakkor nagyon hatékony. Alkalmazása előtt célszerű figyelni az alábbiakra.

Ellenőrizzünk minden családtagot! A kezelésnek semmi értelme sincs, ha csak egy fertőzött családtagot kezelünk, a többieket (fertőzötteket) pedig nem. Igen rövid időn belül bárki újra visszafertőződhet. Ez pedig nem fordulhat elő. A kezelés két fázisú. A megkezdett kezelést minden esetben 9-10 napon át kell folytatni. Ez a kezelési periódus igazodik a fejtetű életciklusához. A kezelés első fázisában elpusztulnak az élő fejtetvek, a második fázisban pedig a kezelési idő alatt kikeltek. Az éppen kikelt tetvek még nem elég fejlettek a további szaporodáshoz, így teljesen meg tudunk szabadulni tőlük.

Tovább olvasom

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!