A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Physiomer Felnőtt Orröblítő 135ml

2.685 Ft
2.685 Ft
Kitisztítja az orrjáratokat, megszünteti az orrdugulást, eltávolítja a felgyülemlett váladékot.
Nem értékelt
Szállítási díj: 250 Ft
Várható szállítás: 2021. január 27.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Coordwell Kft.
9900 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes a szállítás. Részletek

Leírás

Physiomer Felnőtt Orröblítő 135ml tájékoztatója

Felnőtteknek és gyermekeknek 6 éves kortól.

A felnőttek életmódjukból vagy munkájukból adódóan gyakran nem tudják elkerülni az immunrendszerüket érő, a környezetből jövő támadásokat.

A rárakódott szennyeződés csökkenti az orr csillószőreinek hatékonyságát, megkönnyíti a kórokozók felső légutakba jutását.

Az orrhigiénia napi alkalmazásával ezek a hatások kiküszöbölhetőek, illetve következményeik nagymértékben gyengíthetőek.

A Physiomer termékek nem csak abban az esetben ajánlottak, amikor az immunrendszer meggyengülését már fizikai tünetek jelzik, hanem a kellemetlen hatások fellépése előtt, alatt és után, vagyis naponta akár többször is alkalmazva, megelőző jelleggel is használhatóak.

Környezeti hatásokból induló (nagyvárosi élet, poros munkahely) vagy életmódból adódó (dohányzás) levegőszennyezés esetén, rendszeres használata lehetővé teszi az orrnyálkahártya tisztán tartását. A Physiomer oldat eltávolítja az orrba került szennyeződéseket, felszabadítja a nyálkahártyát a fölösleges terheléstől, szabaddá téve a légutakat.

Sportolók számára nem elhanyagolható módon megnöveli az oxigénfelvétel felületét, ezzel lehetővé téve a megnövekedett oxigénigény kielégítését.

Legyengült immunrendszer esetén egy egyszerű megfázásból akut nátha vagy akár torok és felső légúti fertőzés vagy bronchitis alakulhat ki. Kialakult nátha esetén, az eldugult vagy folyó orr járatainak tisztulását elősegíti, felgyorsítva a váladék távozását, a nyálkahártya regenerációját. Kialakult nátha esetén elősegíti az eldugult vagy váladékozó orr járatainak kitisztulását, felgyorsítja a váladék távozását ill. a nyálkahártya regenerációját.

A Physiomer Felnőtt Orröblítő Oldat:

  • kitisztítja az orrjáratokat és ezáltal nagyobb felületen teszi lehetővé az oxigénfelvételt
  • megszünteti az allergia vagy megfázás okozta orrdugulást
  • megelőzi a szövődmények kialakulását, elősegíti az idült kórképekből történő kigyógyulás lehetőségét
  • gyengéden távolítja el a felgyülemlett váladékot, szennyezőanyagokat és kórokozókat
  • olyan felnőttek és gyermekek is nagy biztonsággal használhatják, akik valamilyen okból egyáltalán nem használhatnak gyógyszereket (gyógyszerérzékenyek, gyógyszerszedők, terhes vagy szoptató anyák, sportolók, stb.)
  • a használat gyakorisága sem korlátozott, sőt ajánlott a gyakori használat a hatékonyság fokozása érdekében. Mindezekkel együtt a gyakori, illetve hosszan tartó használat nem okoz nyálkahártya irritációt, hozzászokást, illetve függőséget.

Tovább olvasom

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!