A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Sperti Preparation H végbélkúp 12x

3.199 Ft
3.349 Ft
Kedvezmény: 150 Ft 4%
Az akció időtartama: 2022. 05. 01. - 2022. 05. 31.
3.199 Ft
3.349 Ft
Kedvezmény: 150 Ft 4%
Az akció időtartama: 2022. 05. 01. - 2022. 05. 31.
2022. január 1-től hatályos jogszabály változás miatt a gyógyszernek minősülő termékek KIZÁRÓLAG személyes átvétel útján rendelhetőek!
Nem értékelt
Szállítási díj: Nem szállítható.
Várható szállítás: 2022. május 18.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Pfizer
9900 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes a szállítás. Részletek

Leírás

A Sperti Preparation H végbélkúp 12x tájékoztatója

Aranyér kezelésére. Enyhíti a fájdalmat és a viszketést.  Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását klinikai vizsgálatok igazolják.  Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót.  E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelheti orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

Mik a készítmény hatóanyagai?

Hatóanyagok: 1 % m/m élesztősejt kivonat (Saccharomyces cerevisiae extr.), 3 % m/m cápamáj olaj (Squalene exogene oleum).

Mit tartalmaz még a készítmény?

Segédanyagok: szilárd zsír, kakaóvaj, mikrokristályos viasz, polietilén-glikol 600-dilaurát, glicerin.

Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása?

A SPERTI PREPARATION H kúp aranyér kezelésére alkalmazható: használhatja a készítményt az aranyér tüneteinek (fájdalom, irritáció, viszketés) enyhítésére, a gyulladásos duzzanatok mérséklésére, a fájdalmas székletürítés megkönnyítésére.

Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni?

Heveny gyulladás, erős fájdalom, és/vagy vérzés esetén ne alkalmazza a készítményt, valamint annak bármely összetevőjével szemben egyéni túlérzékenység fennállásakor.

Mit kell tudni a SPERTI Preparation H alkalmazása előtt?

Ha nem biztos abban, hogy a vérzés aranyérből ered, a legrövidebb időn belül forduljon orvoshoz!

Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is?

Nem, a készítmény alkalmazása gyermekek részére nem javasolt.Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel?

Igen, ez ideig nem ismertek más gyógyszerekkel való kölcsönhatások.

Mit kell megfontolni terhesség és szoptatás ideje alatt?

A készítményt évek óta eredményesen használják a terhes anyák a magzatra illetve az újszülöttre kifejtett bárminemű károsító, kellemetlen hatás nélkül. A SPERTI Preparation H készítményt szoptató anyák is alkalmazhatják.

Hogyan kell alkalmazni a SPERTI Preparation H készítményt?

Felnőtteknek és idős betegeknek: este és reggel, valamint minden székletürítés után helyezzen fel egy kúpot a végbélbe a legömbölyített végével előrefelé. Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl.

Felhasználási javallat:

1. A perforáció mentén a “V”-vágatnál szakítson le egy kúpot a szalagról. (1. ábra)2. Óvatosan húzza szét a csomagolást, hogy a kúp szabaddá váljon. (2. ábra)3. Vegye ki a kúpot a csomagolásból és helyezze fel a végbélbe legömbölyített végével előrefelé. Ezt a legjobban előrehajolva tudja elvégezni.

Milyen mellékhatások léphetnek fel a kezelés ideje alatt?

A mai napig mellékhatásokról nem számoltak be.Mire kell ügyelnie a készítmény alkalmazása során?

Amennyiben nem észlel javulást 7 napon belül, forduljon szakemberhez.

Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?

A kezelést a javulás első jeleire ne hagyja abba, a teljes gyógyulás érdekében használja a készítményt még egy-két napig.

Hogyan kell tárolni a készítményt?

Legfeljebb 25°C-on tárolandó.Gyermekektől elzárva tartandó!A dobozon feltüntetett lejárati időn túl nem szabad használni!

Csomagolási egység: 12 db, 24 db

AZ ARANYÉR MEGELŐZÉSE

Az aranyérrel kapcsolatos kellemetlenségek elkerülhetőek a következő egyszerű megelőző szabályok betartásával.

1. Rendszeres székletürítésÜgyeljen arra, hogy a székletürítés rendszeres legyen (naponta) és lehetőleg reggel azonos időben történjen. Hashajtó szedését kerülje.

2. A megfelelő étrend sokat segíthetFogyasszon rendszeresen korpát, korpás kenyeret és friss gyümölcslevet. Kerülje a nehéz, fűszeres ételek, az alkohol, a tea és a kávé fogyasztását.

3. HigiéniaAz alapos tisztálkodás minden székletürítés után szükséges. Tartsa az érintett területet a lehető legszárazabban, mert ez gyorsítja a gyógyulást. Hordjon pamut alsóneműt.

Tovább olvasom

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!